Balatoni praktikák

2023. szeptember 12.
III. "Vadat és halat, s mi jó falat..." Főzőverseny Rádpusztán
Poroljátok le a fakanalakat, elő a bográcsokkal! Harmadik alkalommal rendezzük meg a „Vadat és halat, s mi jó falat...” elnevezésű főzőversenyt, ahol idén szakítunk kicsit a hagyományokkal – ezúttal pörkölt formájában kerülhet a zsűri elé a hal és a vad!
2023. július 12.
Beszámoló törpeharcsa-ivadék gyérítésről
Az elmúlt napokban a közösségi médiában ismét szárnyra kaptak olyan hangulatkeltő vélemények, melyek szerint Társaságunk "nem törődik" a balatoni törpeharcsával. Ez úton szeretnénk jelezni, hogy attól függetlenül, hogy nem számolunk be minden egyes munkafolyamatról, a korábbi ígéreteink szerint folyamatosan zajlik a törpeharcsa-állomány gyérítése.
2022. augusztus 30.
Aranyeső Zalaegerszegen
Két aranyéremmel tértek haza munkatársaink a hétvégén megrendezett 46. MAHAL Országos Halfőző versenyről. Mindkét csapatunk a dunai jellegű hallével győzte meg a zsűri tagjait arról, hogy nem csupán a haltermeléshez, de a fakanál- forgatáshoz is nagyszerűen értenek.
2022. augusztus 24.
Új balatoni pontyrekord!!!
Ma hajnalban Varga Valter István horgásztársunk új hivatalos balatoni rekordpontyot fogott a balatonszepezdi MOHOSZ tanyán. A nagyszerű tükröst 90 cm hosszal, 101 cm-es kerülettel és 32,88 kg-os tömeggel mérlegelték halőr kollégánk jelenlétében.
2022. július 12.
Sajtótájékoztatón mutatkozott be a “Balatoni hal”
Bemutatkozik a „Balatoni hal”, mint magas minőségű, eredetmegjelöléssel védett termék.
2022. április 1.
Már javában zajlik a balatoni süllőívás
Nagy Gábor kollégánk múlt hétfőn kihasználta a gyönyörű tavaszias időjárást és ismét lemerült az ívóhelyekhez!
2022. március 11.
Kihelyeztük a balatoni süllőfészkeket
Az utóbbi napokban a Balaton főbb akadóira összesen 2500 db műfészket helyeztünk ki a süllőívás sikerességének elősegítésére.
2022. március 1.
Tavaszi tilalmak a Balatonnál
Az alábbi cikkben emlékeztetőül felsoroljuk, mely tilalmakra kell figyelniük a balatoni horgászoknak az idei tavaszon.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató