Híreink

2024. február 20.
Csukatelepítési előrejelzés
Holnap, egynyaras csukatelepítést tervezünk a Hévíz-folyáson.
2024. február 13.
Balatoni haltelepítési összesítő a 2023. évről
Társaságunk 2023-ban március 2. és december 14. között szervezte a balatoni és kis-balatoni haltelepítéseket. A munka méretét jól jelzi, hogy 129 fuvarral, összesen 15 153 km-t megtéve, 32 helyszínen történtek haltelepítések.
2024. február 7.
A balatoni halőrzés 2023. évi mérlege
Mint általában, év elején számvetést készítünk az elmúlt év halőrzési munkájáról. Így van ez most is, amikor átgondoljuk, mi is történt az év során. A félelmek ellenére az egyik legfontosabb probléma, a balatoni vízszint 2022-ben látott drámai csökkenése megállt, mostanra már a Sió-zsilipen kell vizet engedni a megnövekedett vízszint miatt.
2024. február 1.
Horgászturisztikai szolgáltatások engedélyezésének feltételei
A különböző horgászturisztikai szolgáltatások legális működéséhez szükséges a BHN Zrt., mint a Balaton és vízrendszere halgazdálkodási hasznosítójának hozzájárulása.
2024. január 25.
2023. évi összesítő a nagy kárókatona-gyérítéséről a Balatonon és vízrendszerén
A tavalyi évben összesen 2265 darab nagy kárókatonát lőttek ki Társaságunk dolgozói a Balaton partjain engedélyezett helyszíneken, valamint a kezelésünkben lévő tógazdaságokban.
2024. január 9.
Elérhetőek a 2024-es balatoni éves jegyek és az aktualizált horgászrendek!
A mai naptól megvásárolhatóak a 2024. évre szóló éves balatoni területi horgászjegyek, egyúttal alább közzé tesszük az aktualizált Balatoni Horgászrendet és a Behúzós Horgászrendet is.
2023. december 31.
Halőri szolgálati kutya akcióban!
Halőr kollégáink az év végén sem pihentek, mert a tapasztalatok szerint az éjjeli órákban a mólókon egyre többen és több süllőt fogtak. Az ellenőrzéseket négylábú társukkal, egy kereső kutya segítségével látták el.
2023. december 21.
Karácsonyi köszöntő
Minden Kedves Horgásztársunknak kellemes karácsonyi ünnepeket és horgászélményekben gazdag, boldog új évet kívánunk!
2023. december 19.
Év eleji tudnivalók a horgászjegyváltás kapcsán
Meddig érvényesek az idei horgászjegyek? Mikortól és milyen áron válthatóak a jövő évi okmányok? Hol válthatunk engedélyt az ünnepek alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszünk választ adni az alábbi cikkben.
2023. december 19.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ JANUÁRI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász januári száma. Ízelítő a tartalomból:
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató