III. "Vadat és halat, s mi jó falat..." Főzőverseny Rádpusztán
2023. szeptember 12.
Poroljátok le a fakanalakat, elő a bográcsokkal! Harmadik alkalommal rendezzük meg a „Vadat és halat, s mi jó falat...” elnevezésű főzőversenyt, ahol idén szakítunk kicsit a hagyományokkal – ezúttal pörkölt formájában kerülhet a zsűri elé a hal és a vad!
Ünnepeljük együtt az ízeket és a gasztronómiai kreativitást!
Csatlakozz hozzánk az Országos Hal- és Vadpörkölt Főzőverseny harmadik évéhez! Idén egy teljesen új kihívás vár rád: csak pörkölt formájában készíthetsz halat vagy vadhúst. Gyűjtsd össze a barátaidat, kollégáidat vagy a családtagjaidat, és éljétek át a kulináris élmények varázsát mesés környezetünkben.
- Dátum: 2023.10.07. Szombat
- Helyszín: Rádpuszta Gasztro Élménybirtok
Nevezési információk:
- Csapat neve, létszáma, csapatvezető neve és telefonszáma
- Választott alapanyag: hal vagy vadhús
Nevezési díj:
- Hal esetén: 3000 Ft (5 kg kizsigerelt halhússal)
- Vadhús esetén: 15 000 Ft (5 kg csontozott hússal)
- A hozzávalókért és az eszközökért a csapatoknak kell gondoskodniuk.
Nevezési határidő: 2023.09.30.
- Széll Tamás Michelin-csillagos magyar séf vezeti a zsűrit.
Az esemény alatt számos szórakoztató program is vár:
- Kerékpározás
- Gokart
- Quad
- Tereplovaglás
- Túralovaglás és sétakocsikázás
- Pónizás
- Különleges borok és pálinkák a 180 éves Magyar Borok Pincéjében
Fő támogatók:
- Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
- Rádpuszta Gasztroblogok Élménybirtok
- Bujdosó Pincészet
Gyertek, és legyünk együtt a gasztronómiai élvezetek bajnokai!
További információk és jelentkezés:
- Email: info@radpuszta.hu
- Gasztro Élménybirtokon személyesen
Várunk szeretettel egy felejthetetlen kulináris élményre!