III. "Vadat és halat, s mi jó falat..." Főzőverseny Rádpusztán

2023. szeptember 12.

Poroljátok le a fakanalakat, elő a bográcsokkal! Harmadik alkalommal rendezzük meg a „Vadat és halat, s mi jó falat...” elnevezésű főzőversenyt, ahol idén szakítunk kicsit a hagyományokkal – ezúttal pörkölt formájában kerülhet a zsűri elé a hal és a vad!

Ünnepeljük együtt az ízeket és a gasztronómiai kreativitást! 

Csatlakozz hozzánk az Országos Hal- és Vadpörkölt Főzőverseny harmadik évéhez! Idén egy teljesen új kihívás vár rád: csak pörkölt formájában készíthetsz halat vagy vadhúst. Gyűjtsd össze a barátaidat, kollégáidat vagy a családtagjaidat, és éljétek át a kulináris élmények varázsát mesés környezetünkben.

  • Dátum: 2023.10.07. Szombat
  • Helyszín: Rádpuszta Gasztro Élménybirtok

Nevezési információk:

  • Csapat neve, létszáma, csapatvezető neve és telefonszáma
  • Választott alapanyag: hal vagy vadhús

Nevezési díj:

  • Hal esetén: 3000 Ft (5 kg kizsigerelt halhússal)
  • Vadhús esetén: 15 000 Ft (5 kg csontozott hússal)
  • A hozzávalókért és az eszközökért a csapatoknak kell gondoskodniuk. 

Nevezési határidő: 2023.09.30.

  • Széll Tamás Michelin-csillagos magyar séf vezeti a zsűrit.

Az esemény alatt számos szórakoztató program is vár:

  • Kerékpározás
  • Gokart
  • Quad
  • Tereplovaglás
  • Túralovaglás és sétakocsikázás
  • Pónizás
  • Különleges borok és pálinkák a 180 éves Magyar Borok Pincéjében

Fő támogatók:

  • Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
  • Rádpuszta Gasztroblogok Élménybirtok
  • Bujdosó Pincészet

 

Gyertek, és legyünk együtt a gasztronómiai élvezetek bajnokai!  

 

További információk és jelentkezés:

 

Várunk szeretettel egy felejthetetlen kulináris élményre!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató