Elérhetőek a 2024-es balatoni éves jegyek és az aktualizált horgászrendek!

2024. január 9.

A mai naptól megvásárolhatóak a 2024. évre szóló éves balatoni területi horgászjegyek, egyúttal alább közzé tesszük az aktualizált Balatoni Horgászrendet és a Behúzós Horgászrendet is.

A balatoni horgászjegyeket megvásárolhatják személyesen ügyfélszolgálatainkon és a velünk szerződött partnereinknél, vagy akár online a horgaszjegy.hu rendszerében is.

Ide kattintva elérhető korábbi cikkünk, amelyben már összegyűjtöttük az évkezdéssel kapcsolatos hasznos információkat. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a 2024-re szóló éves jegyet csak olyan horgász tud vásárolni, aki már a 2024. évre érvényes állami jeggyel rendelkezik.

A Balatoni Horgászrendben és a Behúzós Horgászrendben – ahogyan azt már korábban előre jeleztük – nem terveztünk jelentős módosítást, de a szövegtervezetek véglegesítésével meg kellett várnunk a 2013. évi CII. törvény és a végrehajtására kiadott 133/2013. (XII.29.) VM rendelet módosításait, amelyek a két ünnep között jelentek meg. A horgászrendi módosítási terveinket idén is elküldtük véleményezésre a Balatonnál érintett horgász szervezeteknek, de ellenvéleményt nem kaptunk. 

A véglegesített horgászrendek szövegei az alábbi linkekre kattintva érhetőek el, a változtatásokat pirossal jelöltük:  

Balatoni Horgászrend 2024

Behúzós Horgászrend 2024

Ahogy a Balatoni Horgászok már megszokhatták, a teljes horgászrend szövege honlapunk menüjéből érhető el, a megvásárolt egyes területi jegytípusokhoz csak ún. horgászrendi kivonatokat mellékeltünk, amelyen csak az adott jegyet váltó horgászra vonatkozó horgászrendi pontokat tüntettük fel. A horgászrendi kivonatok ide kattintva is elérhetőek:
https://balatonihal.hu/horgaszrendi-kivonatok-az-egyes-jegytipusokhoz

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató