Egyéb hírek

2023. május 24.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ JÚNIUSI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász júniusi száma. Ízelítő a tartalomból:
2023. április 21.
Tájékoztató a balatoni halelhullásról
A balatoni halelhullásokat leginkább jellemző időszak a tavasz, amikor a felmelegedő vízzel egy időben nagyobb tömegben jelennek meg a legyengült, beteg vagy elöregedett halak tetemei.
2023. április 16.
Új BALATONI REKORD született
2023. 04. 16-án délután Kovács Krisztián horgásztársunk új hivatalos balatoni rekordpontyot fogott Balatonakarattyán, a Gumirádli strandon! A nagyszerű tőpontyot 95 cm-es hosszal és 34,05 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen kollégáink.
2023. április 4.
Tájékoztató az IBCC kapcsán
Szeretnénk kiemelten felhívni a Kedves Horgásztársak figyelmét, hogy a IX. International Balaton Carp Cup (IBCC) ideje alatt a hitelesített versenytérképen kijelölt víz- és partszakaszok kivételével a behúzós horgászmódszer gyakorlása engedélyezett! A fenti időpontokra behúzós horgászat céljából helyet foglalni a www.boiliebalaton.hu rendszerében lehet, a megszokott módon.
2023. március 27.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ áprilisI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász áprilisi száma. Ízelítő a tartalomból:
2023. február 22.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ MÁRCIUSI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász márciusi száma. Ízelítő a tartalomból:
2023. február 16.
Ügyfélszolgálatunk zárva tart
Ez úton tájékoztatjuk a Tisztelt Horgásztársakat, hogy Társaságunk siófoki ügyfélszolgálati irodája 2023. február 17-én (péntek) zárva tart.
2023. január 30.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ FEBRUÁRI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász februári száma. Ízelítő a tartalomból:
2023. január 1.
MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ JANUÁRI SZÁMA
Megjelent a Magyar Horgász januári száma. Ízelítő a tartalomból:
2022. december 16.
A Balatoni Horgászrend változásai 2023-tól
Horgászrendi módosítási terveinket idén is a Balatoni Horgász Konferencián mutattuk be a Balaton-körül érintett horgász egyesületek és megyei horgász szövetségek elnökei, továbbá a MOHOSZ és más szakmai partnereink képviselői előtt. A véleményezési időszak lejárta és az egyéb jogszabályokkal, valamint az Országos Horgászrenddel való megfeleltetés után kialakult a horgászrend végleges szövege, amelyet ez úton osztunk meg a Horgásztársakkal.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató