Megújult a honlapunk!

2022. május 5.

Társaságunk új honlapját ma délután aktiváltuk! Igyekeztünk modern, letisztult, könnyen átlátható felületet létrehozni, bízunk benne, hogy minden Horgásztársunknak elnyeri majd a tetszését!

A honlap felső menüjéből minden tartalmat elérhetünk a korábbi honlapunkon már megszokott logika szerint rendszerezve.

A fontosabb, gyakrabban használt funkciókat azonban kiemeltük, a fejléc videó (mobilos nézetben a videó helyett egy tájkép szerepel) alatt található „hasznos linkek” című felületen.

Ezután következnek híreink, ahol a régi honlaphoz hasonlóan előbb a kiemelt hírek láthatóak, majd pedig a legfrissebb híreink. A különbség az a két felület között, hogy a „legfrissebbek” közé felkerül minden hírünk, olykor napi rendszerességgel, míg a „kiemeltek” közé csak a legfontosabbakat gyűjtjük, illetve ezt a sávot olykor akár ki is kapcsolhatjuk, ha nincs rá szükségünk. A legfrissebb híreink az eddig megszokottól eltérőn oldalra lapozható felületen jelennek meg. Egyszerre a két legfrissebb hírt láthatjuk, illetve a kép két szélén még további 1-1 hír részletét. A hírek képét kattintással „megfogva” tudjuk oldalra húzni, ezáltal lapozni a hírfolyamot. Ugyanezt megtehetjük a sáv alján látható nyilakkal, az „Összes hír” feliratra kattintva pedig minden, a honlapra feltöltött hírünket megkapjuk időrendben listázva.

Lefelé haladva a következő sáv a fényképgaléria, amely szintén oldalra lapozható nézetben jelenik meg.

A régi honlapunkon külön hírsávon szerepeltek a haltelepítési, valamint a percről perce híreink. Ezeket az új honlapon a hasznos linkeknél található „haltelepítési hírek” gombra kattintva érhetjük el.

A bal felső sarokban található logóra kattintva mindig visszaugrunk a kezdő oldalra.

Az új honlapunkra 2022. január 1-ig visszamenőleg töltöttük fel a korábbi híreinket. A régi honlapot az átállás pillanatában, mintegy archiválásként átköltöztetjük egy másik címre, ahol a régebbi híreinket is lehet majd böngészni. Természetesen ez az oldalunk a továbbiakban már nem frissül. A pontos címét hamarosan belinkeljük majd ide: https://archive.balatonihal.hu/

 

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató