MEGJELENT A MAGYAR HORGÁSZ JÚLIUSI SZÁMA

2024. június 25.

Megjelent a Magyar Horgász júliusi száma. Ízelítő a tartalomból:

Szövetségi hírek - Maconkai randevú
Évente sorra kerülő jeles alkalom ez, amikor a horgásznagykövetek, az élsportolók, a horgászszervezetek vezetői és a sportág támogatói találkoznak. Amolyan baráti összejövetel, jó beszélgetésekkel és persze „vérre” menő halfogó versennyel, zrikákkal, ugratásokkal, hasznos és haszontalan verseny közbeni tanácsokkal. Történésekkel, amikre lehet és jó visszaemlékezni.


Bokor Károly - Előfizetői akciónk nyertese a Balatonon
Szerkesztőségünk minden évben izgalommal várja, hogy a már hagyományos előfizetői nyereményakciónk sorsolása után megtudjuk, kinek kedvezett a szerencse, ki nyerte a fődíjat.
 

Energo Team - Régi kedvencek új köntösben
A horgászat fejlődése során is vannak olyan dolgok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ha egyszerűen jó valami, akkor ahhoz nem kell nagyon hozzányúlni. Így történt ez az L&K botokkal is, amelyek minimális ráncfelvarrás után Wizard ruhába öltöztek.

Szabó Bence - Mi kerüljön a methodkosárba
Szerintem azért annyira népszerű a methodfeederezés, mert talán ez a legegyszerűbb a békés halas fenekezőtechnikák közül. Nem kell hozzá sok minden, a végszerelék elkészítése rendkívül egyszerű, illetve különböző típusú vizeken is jól működik ez a módszer. Manapság talán az adja a methodozás legfőbb nehézségét, hogy kiválasszuk, milyen csalogatóanyagokkal álljunk neki a horgászatnak.

Bokor Károly - Rendhagyó seregszemle
Máris eltelt fél év és ezt nem csak a naptár mutatja. Jó néhány halfajunkra horgászhattam már ebben az esztendőben. Kalandok rendeződtek mögöttem az emlékek polcára, és nem csak ragadozóhalas történetek.

Végh Tamás - Újabb magyar sikerek Plovdivban
A 2023-ban elért történelmi sikert követően hazánk veterán-, masters- és mozgáskorlátozott válogatottjai az idei évben is éremesővel örvendeztettek meg minket, hiszen a bulgáriai Plovdivban rendezett világbajnokságokról csapataink egy arany-, három ezüst- és két bronzéremmel tértek haza.


Lovas Ferenc - Compók a szákban
Hosszasan sorakoztak már mögöttem a hideg hónapok és bár szép számmal fogtam a folyók falánk csukáiból, fürge pisztrángjaiból, péreiből és a ravasz sügérekből, vágytam már egy kis békés, tóparti üldögélésre a meleg napsütésben. Azaz csak vágytam volna, hiszen idén akárhányszor is futott neki a tavasz, annyiszor űzte világgá a viharos szél a jó időt és vele együtt néha a reményt is, hogy még valaha meleg lesz.zrikákkal, ugratásokkal, hasznos és haszontalan verseny közbeni tanácsokkal. Történésekkel, amikre lehet és jó visszaemlékezni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató