Csapatépítő tréning

 

Kavarják fel az állóvizet!

Csapatépítő rendezvények szervezésével bővülnek szolgáltatásaink

 

Újabb lehetőséggel bővül társaságunk szolgáltatási köre. Balatonszárszón, a Nádfedeles Horgásztó területén igazi természetközeli élményt nyújtunk azoknak, akik céges rendezvényüket vízparton, ízletes halas fogások mellett képzelik el.

Számtalan típusú csapatépítő rendezvény létezik, amelyek között a természetben lezajló tréningek tárháza is bőséges. A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. azonban még valamit képes hozzátenni a természetközeli élmény teljességéhez: a zsákmányszerzés lehetőségét, azaz a halat, mint élőlényt, amelynek nemcsak megfogása nyújt élményt, de később elkészítése és elfogyasztása is.

 

S hogy ne kerüljön szálka a gépezetbe, gondoskodunk a céges rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáról, a teljes körű szervezésről Balatonszárszói Nádfedeles horgásztavunkon.

Rendezvényelemek:

Horgászat

Egyszerű horgászverseny, a megfogott halakat mérlegeljük, aki darabra vagy össztömegre több halat fog, nyer. A program Kiegészíthető célba dobással, távdobással, illetve a horgászathoz kapcsolódó egyéb feladatokkal (pl. tanuljon meg horgot kötni, esetleg más csomókat megkötni). A csapattagok különböző feladatokat teljesíthetnek, vagy ugyanazt teljesítik, és az eredményük összeadódik.

 

A programhoz szükséges idő minimum 2-3 óra.

A versenyhez szükséges horgászfelszereléseket igény szerint biztosítjuk.

Természettel, hallal, vízzel, Balatonnal kapcsolatos kvíz

Totó rendszerű, 13+1 kérdésből álló feladatsor, a helyes választ kell jelölni.

A programhoz szükséges idő minimum 2 óra.

 

Csónakverseny, evezés

Időre zajló verseny, ami akár váltóverseny formájában is megszervezhető. A versenyző (csapattag) elindul a csónakkal, megkerül egy 10-20 méterre lévő bóját, visszaevez, kiszáll a csónakból, a váltótárs beszáll, ő is megkerüli bóját. A versenyszámot az a csapat nyeri, akinek az összes tagja teljesíti a távot.

A programhoz szükséges idő minimum 1-2 óra.

 

Főzés

A főzőversenyek mintájára azonos alapanyagból, azonos ételt kell szabadtűzön készíteni.

A programhoz szükséges idő minimum 2-3 óra.

 

Haltisztítás, darabolás

Megrendezhető akár halpucoló verseny, filéző verseny, irdaló versenyként is. A lényeg, hogy a versenyzőknek a halat konyhakész állapotba kell hozni.

A programhoz szükséges idő minimum 1 óra.

 

Programmix

Fenti elemek összekötve is megvalósíthatók, akár egész napos programot alkotva a következők szerint. A kvíz minden helyes válaszáért jár egy, a főzéshez szükséges alapanyag. A kérdéssor javítása során a csapatok megkapják az alapanyagokat – mivel a kérdéssor inkább a tippelésre épül, persze hiányosan. A rivális csapatok kénytelenek egymás között alapanyagokat cserélgetni, hogy minden alapanyaguk meglegyen és képesek legyenek főzni. Erre határozott idő áll rendelkezésre.

A csónakversenyen elért eredmény sorrendjében a csapatok választhatnak a további alapanyagok közül, de arra is lehetőség van, hogy ugyancsak a versenyen elért eredmény szerint a legjobban teljesítő csapat a tűzrakáshoz szükséges fát felaprítottan kapja meg, amíg a hátrébb végzőknek fel kell hasítaniuk, a még gyengébben teljesítőknek pedig fel is kell fűrészelniük a tűzre valót.

A versenyzők, vagy csapatok horgászverseny eredménye alapján kaphatják – választhatják ki – a halat a főzéshez. Ezt utána fel kell darabolni és el kell készíteni belőle a vacsorát.

Mindez egy egymásra épülő folyamatos feladatsort jelent, amely csapatokra épül vagy akár csak a csapat néhány versenyzőjére, annak érdekében, hogy az idővel is hatékonyan lehessen gazdálkodni. A kvíz kitöltése, értékelése és az alapanyagcsere után a csapatok akár két részre is szakadhatnak, az egyik evez a fáért, a másik horgászik a halért.

A Nádfedeles horgásztó területén kisebb sportversenyeket (pl. kispályás labdarúgás, tollaslabda) is meg tudunk szervezni, de ezeket inkább alternatívának szánjuk azok részére, akik a fő programban nem vesznek rész.

További információk:

Kozma Anna

E-mail: marketing@balatonihal.hu

Tel.: +36 30 632 4852

Fax: +36 84 519 641

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató