Akvárium Apartmanházak

 

Apartmanházunk Keszthely déli részén, egy egyhektáros, közvetlen vízparti területen helyezkedik el. A 16 apartman mindegyike teljesen felszerelt, egyenként négy fő kényelmes elhelyezését kínálja. Apartmanjaink erkélyesek, légkondicionáltak, kivétel nélkül balatoni panorámásak.

Szálláshelyünket egyaránt ajánljuk a horgászélményekre vágyóknak és olyan családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretett tavunk, a Balaton közvetlen közelségében kívánnak hosszabb-rövidebb minőségi időt eltölteni.

Az első Balatoni Sportorgász Centrum létrehozásának gondolata régóta érlelődött bennünk és az egyre gyarapodó horgászlétszám adta a motivációt a megvalósításhoz. Ehhez szükség volt arra, hogy a Balatonnál a horgászturizmus elinduljon egy erőteljes fejlődési pályán és a megvalósításhoz támogató partnerre találtunk az akkori Földművelési Minisztérium (ma Agrárminisztérium) oldaláról, akik a beruházás költségeihez 190  milliós támogatást nyújtottak.

Az apartmanokhoz tartozik egy teljesen felszerelt csónak (kötelező felszerelések, villanymotor akkumulátorral), valamint szabadtéri főzési- és sütési lehetőség is rendelkezésre áll majd a vendégek részére. Egy modern, könnyen takarítható, folyóvizes haltisztító helyet, valamint a horgászfelszereléseknek külön tárolási lehetőséget alakítottunk ki.

Az apartmanok fűthetőek, így akár télen is igénybe vehetők. Horgászat szempontjából azonban a tavaszi és az őszi időszak a legkedvezőbb, ezért beruházásunk a négy évszakos Balaton, mint kiemelt stratégiai csapásirány jegyében a helyi turizmus fejlesztésének szolgálatába állhat.

E csodaszép és hatalmas horgászvíz kitűnő adottságokkal rendelkezik. Mind a magyar, mind a Magyarországra látogató külföldi horgászok kedvelt és divatos horgászmódszereinek legtöbbje eredményesen alkalmazható ezen a vízen. A szűk keresztmetszetet a Balaton esetében a vízhez való hozzáférés jelenti. Ehhez komoly segítséget nyújthatnak az elektromos csónakmotorok, valamint terveink között szerepel – a kikötő felújítását követően – a kísért, nagyhajós horgászat bevezetése is.

A három lépcsőben tervezett fejlesztések első és talán legfontosabb beruházása a mostani szalagátvágással befejezettnek tekinthető. Ősztől – terveink szerint – megkezdődik a kikötő teljes felújítása, valamint harmadik lépcsőben az egykori jégverem bemutatóhellyé, akváriumházzá történő átalakítása is.

Szobát foglalni és apartmanházunkkat részletesebben megtekinteni az apartmanház weboldalán lehet: www.akvariumapartmanhazak.hu

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunkon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk. Adatkezelési tájékoztató