Január 4-ig érvényesek az éves balatoni területi jegyek!

2014. December 05. 09:35:00
Értesítjük a Kedves Horgászokat, hogy az évkezdő hosszú hétvégére való tekintettel az eredetileg 2014. december 31-ig érvényes balatoni területi horgászjegyek érvényességét 2015. január 4-én 23:59-ig meghosszabbítjuk.

A területi jegyek árai 2015-ben változatlanok maradnak!

2015-ben is kaphatóak lesznek az akciós területi jegyek, melyeket várhatóan még Karácsony előtt ki tudunk küldeni jegyértékesítő bizományosainknak. Az időszaki jegyek árusítását január 5-től kezdjük. Továbbra is kaphatóak lesznek területi jegyeink online, a horgaszjegy.hu rendszerében, kivételt csak az akciós jegyek képeznek.

Szeretnénk felhívni azon horgászok figyelmét, akik 2014-ben akciós balatoni jeggyel rendelkeztek, hogy a külön balatoni fogási naplóikat a jövő évi területi jegy váltásakor, de legkésőbb február 28-ig adják le valamely bizományosunknál, vagy küldjék meg a területi jegyen is megtalálható címünkre.

Ugyanakkor kérjük a Kedves Horgászokat, hogy az állami fogási naplóikat ne Társaságunkhoz küldjék, hanem a napló címoldalán olvasható információk szerint adják le őket szintén február 28-ig.

Továbbá kérünk mindenkit, hogy kiemelten figyeljen oda az állami horgászjegy érvényességének meghosszabítására! A 2014. évre érvényesített állami jegyekkel január 31-ig van lehetőség horgászni, arra kiadjuk a 2015. évre érvényes balatoni területi jegyet is, de amennyiben valaki elfelejti érvényesíteni állami jegyét 2015-re és január 31. után horgászik vele, az jogosulatlan horgászatnak minősül!