ELJÁRÁSRENDI TÁJÉKOZTATÓ - MOHOSZ (II.)

2020. November 11. 20:10:46
Az alábbiakban változtatás nélkül közzé tesszük a MOHOSZ által kiadott "Tájékoztató a SARS-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány magyarországi őszi, második hulláma okán elrendelt veszélyhelyzet okán (II.)" című dokumentum szövegét. Sok kérdést kaptunk a vízi járműből való horgászat szabályozásáról, ezért állásfoglalást kértünk a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság illetékesétől. E szerint egy vízi járműben csak egy háztartásban élők tartózkodhatnak - ennek betartását a vízi rendőrök ellenőrizni fogják, kérünk mindenkit a korlátozások betartására!

A MOHOSZ 2020.11.11-én frissített tájékoztatója ezen a linken érhető el:
https://nyito.mohosz.hu/index.php/szovetseg/616-tajekoztato-a-sars-cov-2-koronavirus-okozta-vilagjarvany-magyarorszagi-oszi-masodik-hullama-okan-elrendelt-veszelyhelyzet-okan-ii


FRISSÍTÉS - 2020.11.18. 20:00

A mai napon érkezett meg Társaságunkhoz a balatoni csónakos horgászatra vonatkozó kérdéseinkre adott válasz a Nemzeti Népegészségügyi Központ részéről, amelyet az alábbi linkre kattintva lehet megnyitni. 

Kérdéseinket elküldtük a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányság részére is, a tőlük kapott, a fentivel egybe csengő (bár kevésbé konkrét) választ az alábbiakban lehet megnyitni: